Vælg en side

Om CC Athletics

På denne side kan du følge med i nyheder fra CC Athletics

Brug data til at opnå færre skader

Hjælper sportsklubber med at opnå færre skader og bedre præstationer med objektiv målesteknologi.

Vi mener, at styrkemålinger er mest effektive, når de udføres ofte og nemt. Derfor bestræber vi os på at udvikle produkter, der er hurtige og enkle at bruge, så du kan teste et stort hold af spillere, hurtigt. For at opnå færre skader bør man regelmæssigt udføre styrketest.

Mød vores team

Claes Christian Jakobsen

Claes Christian Jakobsen

Grundlægger

Sig hej til Claes Jakobsen, vores grundlægger, CEO og CTO. Claes er ingeniør i velfærdsteknologi med stor erfaring inden for indlejrede systemer. Han har arbejdet med store virksomheder som LEGO, hvor han udviklede software til deres robotprodukter. Han er også hjernen bag vores innovative kraftmålingsteknologi til præstationsforbedring og skadesforebyggelse inden for sport. Claes brænder for at skabe løsninger, der gør en forskel for atleter og trænere. Han er altid på udkig efter nye udfordringer og muligheder for at lære og vokse.

Carsten Albertsen

Carsten Albertsen

Hardware

Mød Carsten Albertsen, vores elektronikekspert og freelancekonsulent(www.caalbelectronics.dk). Carsten har 13 års erfaring med elektronikudvikling, fra idé til produktion. Han har arbejdet på forskellige projekter, der involverer indlejrede systemer, trådløs kommunikation, sensorer og PCB-design. Han er også dygtig til softwareudvikling, testning og fejlfinding. Carsten brænder for at skabe pålidelige og effektive løsninger, der opfylder vores kunders og partneres behov. Han er altid klar til at tage nye udfordringer op og lære nye færdigheder.

Kaya Veitlmeier Jensen

Kaya Veitlmeier Jensen

Kommunikation

Kaya Veitlmeier Jensen er vores studentermedhjælper, som kom til os i 2023. Hun studerer i øjeblikket sundheds- og velfærdsteknologi på Syddansk Universitet. Hun har en passion for innovation og tværfagligt samarbejde mellem sundhed og teknologi. Hun har erfaring med at vejlede patienter i brug af sundheds-it på OUH Odense Universitetshospital, og hun er også involveret i forskellige frivillige aktiviteter som MIT Odense og Fagrådet for Sundhed- og Velfærdsteknologi SDU. Hun taler flydende dansk, engelsk og kinesisk. I sin fritid nyder hun at spille fodbold, rejse og lære nye ting.